apocalypse

Το όραμα του προφήτη Ιεζεκιήλ

Η πιο εντυπωσιακή και λεπτομερείς μαρτυρία της Βίβλου σχετικά με τα UFO προέρχεται από τον προφήτη Ιεζεκιήλ, ιερέα σε μια κοινότητα αιχμαλώτων Εβραίων στη Βαβυλώνα. Γύρω στα 593 π.Χ.. όταν ήταν περίπου τριάντα ετών είχε μια συγκλονιστική εμπειρία.: «Καθώς κοίταζα, είδα ένα θυελλώδη άνεμο να έρχεται από τον βορρά κι ένα μεγάλο λαμπρό σύννεφο που έβγαζε συνεχώς φλόγες. Και στην μέση της φωτιάς υπήρχε κάτι σαν αστραφτερός ορείχαλκος. Κι από το κέντρο του βγήκαν τα ομοιώματα τεσσάρων ζωντανών πλασμάτων. 
Η εμφάνιση τους ήταν η εξής: είχαν το σχήμα ανθρώπων, με τέσσερα πρόσωπα και τέσσερα φτερά το καθένα». Η περιγραφή του Ιεζεκιήλ που υπάρχει στην αρχή του ομώνυμου βιβλίου της Παλαιάς Διαθήκης, συνεχίζετε αρκετά ακόμα. Τα ζωντανά πλάσματα μετακινούνταν μαζί κι από το κέντρο τους έβγαινε « κάτι που έμοιαζε με αναμμένα κάρβουνα, κάτι σαν φωτιά που πηγαινοερχόταν». 
Τα πλάσματα ήταν όπως φαίνεται μέρος ενός ευρύτερου συμπλέγματος αποτελούμενου από τέσσερις σπινθηροβόλους δακτυλίους, και μέσα σε κάθε δακτύλιο υπήρχε ένας άλλος δακτύλιος. Πάνω από το όλο σύμπλεγμα, ο Ιεζεκιήλ είδε κάποιο είδος φλεγόμενης θεότητας που έμοιαζε «σαν πυρακτωμένο μέταλλο, σαν κάτι γεμάτο φωτιά» και περιβαλλόταν από ένα λαμπρό φως. Ο Ιεζεκιήλ ερμήνευσε αυτό το θέαμα ως «παρουσίαση της δόξας του Θεού», μερικοί όμως ένθερμοι υποστηρικτές των UFO το θεωρούν σαν περιγραφή της άφιξης ενός εξωγήινου διαστημοπλοίου.
Όταν ο Ελβετός συγγραφέας Έριχ Φον Ντένικεν εξέφρασε αυτή την άποψη στο βιβλίο του «Οχήματα των Θεών», που εκδόθηκε το 1968, προκάλεσε την αντίδραση ενός τουλάχιστον ατόμου. Ο Γιόζεφ Φ. Μπλούμριχ, μηχανικός της Εθνικής Υπηρεσίας Αεροναυτικής και Διαστήματος ειρωνεύτηκε την γνώμη του Ντένικεν σύμφωνα με την οποία επρόκειτο για την περιγραφή ενός διαστημοπλοίου.
                                                                                                                          Ο Μπλούμριχ (δεξιά), και ενα αληθοφανές σκάφος,
                                                                                                                              σχεδιασμένο από τους μηχανικούς της NASA,
                                                                                                                                 σύμφωνα με την περιγραφή του Ιεζεκιήλ.
Γεννημένος στην Αυστρία και μετέχοντας στο σχεδιασμό αεροσκαφών και πυραύλων από το 1934, ο Μπλούμριχ είχε παίξει σημαντικό ρόλο στην κατασκευή του τεράστιου πυραύλου της NASA Σατούρν 5, που μετέφερε αστροναύτες στο φεγγάρι. Σίγουρα ήταν ο πιο κατάλληλος να μιλήσει για σχεδιασμό διαστημικών σκαφών. 
Ο Μπλούμριχ ήταν βέβαιος ότι ο τροχός του Ιεζεκιήλ δεν θα άντεχε στην λεπτομερή εξέταση ενός μηχανικού αεροσκαφών. Για μεγάλη του έκπληξη όμως, διαπίστωσε ότι η περιγραφή ταίριαζε με το σχήμα ενός σκάφους που μπορούσε να προσγειωθεί μετά την απόσπαση του από ένα μητρικό σκάφος (που σύμφωνα με τον Ιεζεκιήλ,  ήταν η φλεγόμενη μεταλλική θεότητα). 
Ο Μπλούμριχ έφτιαξε το σχέδιο με κάθε λεπτομέρεια και το 1973 κυκλοφόρησε ένα βιβλίο με τίτλο «Τα διαστημόπλοια του Ιεζεκιήλ» στο οποίο κάνει την πλήρη περιγραφή του διαστημοπλοίου. «Σπάνια» γράφει «ολοκληρωτική ήττα είναι τόσο συναρπαστική, τόσο ευχάριστη και τόσο επωφελής». Σύμφωνα με τον Μπλούμριχ τα τέσσερα ζωντανά πλάσματα πρέπει να ήταν τέσσερις συσκευές προσγείωσης που καθεμία είχε ένα τροχό για να ελίσσεται πάνω στο έδαφος Τα φτερά θα ήταν έλικες ελικοπτέρου που χρησίμευαν για την προσγείωση, ενώ μια μηχανή με πυραύλους στο κωνικό σώμα του σκάφους παρείχε την απαραίτητη ωστική δύναμη. 

ΠΗΓΗ
2 σχόλια στο: Το όραμα του προφήτη Ιεζεκιήλ
XRISTIANOS είπε...

GIA AYTOYS POY SEBONTE TON XRISTO EINAI O ERXOMENOS 8EOS,GIA TOYS ANOYNAKIDES KAI TON KOSMO POY TRWEI TO PARAMH8H TOYS EINAI MIA EXOFHNH APILH,DEITE MERIKA EDAFIA KAI KRINETE ESEIS POIOS EINAI O ERXOMENOS: I(Ησ. 27:1 [Βάμβας])
5 Έρχονται από γης μακράς, εκ των περάτων του ουρανού, ο Κύριος και τα όπλα της αγανακτήσεως αυτού, διά να αφανίσωσι πάσαν την γην.
6 Ολολύζετε, διότι η ημέρα του Κυρίου επλησίασε· θέλει ελθεί ως όλεθρος από του Παντοδυνάμου.(Ησ. 13:13 [Βάμβας])
Διά τούτο θέλω ταράξει τους ουρανούς, και η γη θέλει σεισθή από του τόπου αυτής, εν τω θυμώ του Κυρίου των δυνάμεων και εν τη ημέρα της φλογεράς οργής αυτού. Φόβος και λάκκος και παγίς είναι επί σε, κάτοικε της γης. 18 Και ο φεύγων από του ήχου του φόβου θέλει πέσει εις τον λάκκον·τα θεμέλια της γης σείονται. η γη ολοκλήρως διελύθη, η γη εκινήθη εις υπερβολήν. 20 Η γη θέλει κλονισθή εδώ και εκεί ως ο μεθύων και θέλει μετακινηθή ως καλύβη· και η ανομία αυτής θέλει βαρύνει επ' αυτήν· και θέλει πέσει και πλέον δεν θέλει σηκωθή.Και εν εκείνη τη ημέρα ο Κύριος θέλει παιδεύσει το στράτευαιμα των υψηλών εν τω ύψει και τους βασιλείς της γης επί της γης.

Kαι Εν εκείνη τη ημέρα θέλει παιδεύσει ο Κύριος,, τον Λευϊάθαν, τον λοξοβάτην όφιν, ναι, τον Λευϊάθαν, τον σκολιόν όφιν· και θέλει αποκτείνει τον δράκοντα τον εν τη θαλάσση...(Αποκ. 6:15 [Βάμβας])
και οι βασιλείς της γης και οι μεγιστάνες και οι πλούσιοι και οι χιλίαρχοι και οι δυνατοί και πας δούλος και πας ελεύθερος έκρυψαν εαυτούς εις τα σπήλαια και εις τας πέτρας των ορέων,

(Αποκ. 6:16 [Βάμβας])
και λέγουσι προς τα όρη και προς τας πέτρας· Πέσατε εφ' ημάς και κρύψατε ημάς από προσώπου του καθημένου επί του θρόνου και από της οργής του Αρνίου,

(Αποκ. 6:17 [Βάμβας])
διότι ήλθεν η ημέρα η μεγάλη της οργής αυτού, και τις δύναται να σταθή;(Αποκ. 1:7 [Βάμβας])
Ιδού, έρχεται μετά των νεφελών, και θέλει ιδεί αυτόν πας οφθαλμός και εκείνοι οίτινες εξεκέντησαν αυτόν, και θέλουσι θρηνήσει επ' αυτόν πάσαι αι φυλαί της γης. Ναι, αμήν.

(Αποκ. 1:8 [Βάμβας])
Εγώ είμαι το Α και το Ω, αρχή και τέλος, λέγει ο Κύριος, ο ων και ο ην και ο ερχόμενος, ο παντοκράτωρ.(Αποκ. 1:14 [Βάμβας])
Η δε κεφαλή αυτού και αι τρίχες ήσαν λευκαί και ως μαλλίον λευκόν, ως χιών· και οι οφθαλμοί αυτού ως φλόξ πυρός,

(Αποκ. 1:15 [Βάμβας])
και οι πόδες αυτού όμοιοι με χαλκολίβανον, ως εν καμίνω πεπυρωμένοι, και η φωνή αυτού ως φωνή υδάτων πολλών,...
11 Συναθροίσθητε και έλθετε κυκλόθεν, πάντα τα έθνη, και συνάχθητε ομού· εκεί θέλει καταστρέψει ο Κύριος τους ισχυρούς σου.

anonymus 2026 είπε...

Προς XRISTIANOS. Αν θές, άνθρωποι που δεν είχαν γνώση της τεχνολογίας να σου έδιναν εικόνα ακριβώς του τι είδαν, έχετε πέσει όλοι ανεξαιρέτως οι θρησκευόμενοι έξω.. Δες τε τα πλέον με τα μάτια του 21 αιώνα και ξεχάστε αυτά τα παραμύθια πιά... Θεοί και Θεός.. Είναι δυνάμεις ανώτερες από μας τεχνολογικά μόνο.. Άνθρωποι η όντα είναι και αυτοί... Δηλ. αν οι Αμερικανοί με τα όπλα που διαθέτουν μας καταστρέφουν επειδή δεν κάνουμε αυτά που λένε θα τους θεοποιήσουμε!! Και μείς δεν κατέχουμε τίποτε όπλα, αλλά σπαθιά και τόξα... Πού ζείτε ακόμη...

κατασκευή ιστοσελίδας bloggerVilla
Μυστήρια Θρύλοι Αποκαλύψεις
κάντε like για να τα μαθαίνετε όλα